s
>>
Onze advocaten
>> Onze administratieve medewerkers


Onze advocaten


Tony Van ParysTony Van Parys, stichter van kantoor, was onder meer lid van de commissie justitie van Kamer en Senaat, Minister van Justitie en voorzitter van de Hoge Raad van Justitie.

Hij is nu ere-advocaat.

 

Inge MartensInge Martens behaalde in 1995 aan de Universiteit Gent met onderscheiding het diploma van licentiaat in de rechten. Zij ging in datzelfde jaar aan de slag als advocaat-stagiair van Tony Van Parys, medestichter van het kantoor.

Zij werd in 1998 opgenomen op het tableau van de advocaten van de Balie Gent.

Zij is reeds sedert 1995 werkzaam als advocaat, was bestuurslid en secretaris van de Vlaamse Conferentie te Gent, is lid van de Raad van Bestuur van de Kinderrechtswinkel, werkte mee aan de werkgroep rechtspraak van het Tijdschrift voor Jeugdrecht en Kinderrechten (TJK) en de Kinderrechtengids (KIDS), werkte ook mee aan de Publicatie “De Juridische Positie van de minderjarige in de praktijk” en volgde de opleiding bemiddelaar in familiezaken.

Zij legt zich hoofdzakelijk, doch niet uitsluitend toe op personen- en familierecht, contracten, voorlopig bewind en collectieve schuldenregeling.

Inge Martens en Joyce Van Eeckaute vormen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, KBO nummer: BTW BE 0867 241 267.

 

Joyce Van EeckauteJoyce Van Eeckaute behaalde in 1995 aan de Universiteit Gent met onderscheiding het diploma van licentiaat in de rechten.

In 1998 werd zij opgenomen op het tableau van de advocaten van de Balie Gent. Zij vervoegde het kantoor in 2003.

Zij is reeds sedert 1995 werkzaam als advocaat. Daarnaast was zij gedurende jaren als praktijkassistent verbonden aan de vakgroep burgerlijk recht van de Universiteit Gent.

Zij legt zich hoofdzakelijk, doch niet uitsluitend toe op huwelijksvermogensrecht, erfrecht, zakenrecht, verbintenissenrecht, aanneming en bouw.

Joyce Van Eeckaute en Inge Martens vormen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba, KBO nummer: BTW BE 0867 241 267.

 

Julie GesquiereJulie  Gesquiere behaalde in 2006 aan de Universiteit Gent het diploma van licentiaat in de rechten.

Zij liep tussen 2006 en 2009 stage bij het kantoor Vandevelde & Heytens te Zelzate.

Zij werd vervolgens opgenomen op het tableau van de advocaten van de Balie Gent in 2009.

Zij behaalde in juni 2010 tevens het certificaat van de bijzondere opleiding jeugdrecht zodat ze thans als jeugdadvocaat gespecialiseerd is.

Julie  Gesquiere legt zich hoofdzakelijk, doch niet uitsluitend toe op verkeersrecht, strafrecht, aansprakelijkheid, schade en schadeloosstelling, huur, personen- en familierecht en jeugdrecht.

KBO nummer: BTW BE 0812 605 820.

 

Sofie De RyckeSofie De Rycke startte in 2012 haar 5-jarige opleiding Rechten aan de Universiteit van Gent en behaalde in 2017 haar diploma als ĎMaster of Laws in de Rechtení. Tijdens haar studies ontwikkelde ze een bijzondere interesse voor het personen- en familierecht, iets dat ze in haar stage als advocaat-stagiaire aan de balie van Gent verder uitbouwde.

Op 1 oktober 2017 nam haar stage als advocate een aanvang bij het advocatenkantoor Vande Rostyne te Waarschoot. Sinds 19 november 2018 heeft zij zich aangesloten bij het team van advocatenkantoor Martens & Van Eeckaute te Wondelgem.

De materies die zij behandelt zijn voornamelijk (doch niet uitsluitend) te situeren in het burgerlijk recht, met een voorkeur voor het personen- en familierecht en het huurrecht.

Sofie streeft naar het bekomen van oplossingen op maat van de cliŽnt.

KBO nr.: 067.9537.260
Onze administratieve medewerker


Bij onze administratieve medewerker kan u terecht voor het maken van afspraken en het regelen van tal van andere praktische zaken. Zij staat in voor een vriendelijk onthaal en zorgt ervoor dat u ook bij de afwezigheid van onze advocaten een aanspreekpunt hebt. Door haar jarenlange ervaring en inzet staat ook zij garant voor een efficiënte dienstverlening binnen het kantoor.

 

Sylvia Beckers